fdbbebe7cb

“For 3 år siden klarte jeg knapt å løfte en gaffel til munnen”

 

Nå, i en alder av nesten 60 år, løfter jeg 180 lbs i benkpress, og er i den beste formen noensinne! Hvordan er det mulig?

Hjerneslagpasienter har daglige utfordringer som andre mennesker ikke ser. Kontroll med armer og bein blir dårligere, vanlige ord forsvinner fra daglig tale, og korttidsminnet svikter til tider.  Jeg fikk sterkt nedsatt førlighet i fingre og ansikt, noe som gjorde selv de enkleste gjøremål nesten uoverkommelige.
Slitasje i muskler og ledd, som jeg også hadde før hjerneslaget, ble langt tøffere.

Livsnødvendige medisiner hadde bivirkningen at all mat smakte generelt dårlig; spesielt sjømat var vanskelig. Fisk og sjømat har alltid gjort meg uvel, selv om jeg ikke har noen påvist allergi.
 

 

Veien tilbake

Perioden etter slaget var ekstremt tøff. Jeg hadde et flere måneders rehabiliteringsopphold, uten de helt store fremskritt.
Men så kom jeg tilfeldigvis i kontakt med en asiat, som tipset meg om tørket 
sjøpølse. Han hevdet at nettopp dette bunndyret inneholdt så mye bra stoffer at det kunne ha en god effekt på min tilstand.

Det skal sies at jeg ikke hadde noe særlig tro på dette. Etter slaget hadde jeg testet en rekke forskjellige tilskudd, i håp om en mirakelkur.
 

 

Ingen ting å tape

Men jeg var villig til å prøve alt for å bli bedre. Jeg testet derfor ut sjøpølseekstraktet. Etter noen måneder begynte det å skje ting med kroppen min. Små, men tydelige endringer. Jeg var mye mindre uvel, og tendensen til å være småsyk hele tiden forsvant. Den mest markante endringen var kombinasjonen av ren fysisk styrke og livsglede, som gradvis ble sterkere.
Dette la også mine terapeuter merke til, og ba meg gi litt mer på trening. Når jeg gjorde det så begynte det for alvor å komme forbedringer. Jo mer jeg trente, jo sterkere ble jeg, og humør og overskudd fulgte tett på.
 

 

Livet i dag

Jeg lever et svært aktivt liv, og er skikkelig stolt av resultatene mine etter rekonvalesensperioden. Jeg trener mye, og går i flere timer hver dag, uten å få slitasjeskader. For 3 år siden klarte jeg knapt å løfte en gaffel til munnen. Nå, i en alder av over 60 år, løfter jeg 90 kg i benkpress! Den følelsen av mestring og livsglede
er nesten ubeskrivelig. Hver dag jeg står opp for å ta fatt på dagens gjøremål er en gave jeg nyter til fulle.


 

 

Aminoblue™

Fra:  499.00./pr mnd