...

Seafood Home

Vi har som mål å kunne tilby våre kunder det beste som finnes på markedet, og vi er i tillegg opptatt av at Aminoblue skal være basert på en fremtidsrettet og bærekraftig produksjon.

Eierne har mer enn 30 års erfaring med næringsmidler fra havet. Våre produkter er testet av et uavhengig laboratorium noe som gir deg trygghet for at det som står på boksen også er inne i boksen.


Økt livskvalitet

En gjennomtenkt bruk av kosttilskudd, kombinert med en aktiv livsførsel, kan gi betydelig økt livskvalitet og mindre fysisk ubehag i hverdagen.

Alt for mye av maten vi spiser inneholder prosesserte råvarer, som ofte kan redusere næringsverdien sterkt. Vi er ikke så flinke som vi burde til å spise den riktige maten, som feks .fisk, frukt og grønt til daglig. På grunn av dette går vi glipp av helt nødvendige aminosyrer, vitaminer og mineraler.

...

...

AminoBlue Abonnement

Vår abonnementspakke har høy kvalitet og en svært hyggelig pris.

Vi tilbyr enkle leveranser, og skulle du ønske en ekstra levering eller utsette en pakke til neste måned må du gjerne kontakte vårt kundesenter på 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no. Vårt abonnement gjør det lett for deg som kunde å sikre deg regelmessige forsendelser av dine AminoBlue, slik at du ikke plutselig står uten kapsler. Produkter fra Seafood Home er laget av de beste, tryggeste og mest naturlige råvarene på markedet.